OM OS

ByKrums design er en enkeltmandsvirksomhed beliggende i Rødkærsbro Midtjylland. Ejeren og i det hele taget er jeg Hrafnhild Jóna,  Uddannet fra UTN Nordjylland i grafisk designer.

Navnet Krums kommer fra min bedstemor, Hrafnhildi Jónasdóttir fra Helgastadir i Reykjadal Nord Island. Hun blev altid kalt Krumma og det er der, jeg har fået navnet fra. Jeg er opdraget hos farmor Krumma og hun lærte mig meget om håndværk, lærte mig at sy, prøvede at lære mig at hækle og strikke, men det gik ikke så godt, men vi var altid i gang med noget. Men frem for alt lærte hun mig at respektere det materiale, jeg havde i hænderne, og at bruge det så godt som muligt. Det vil jeg evigt være hende taknemmelig for, må min kære farmors minde være velsignet.

ByKrums bestræber sig på at tilbyde sine egne designs, så mine kunder kan være sikre på, at det ikke er masseproduceret eller kopieret fra alle andre. Alt fra ByKrums der er at finde i netbutikken, er lavet af mig her i studiet.

Jeg ønsker også at yde personlig service, så det er tilrådeligt at kontakte mig på mailadressen krumshonnun@gmail.com for at sende forespørgsler.
Mange tak fordi du kiggede på min webshop og du er altid velkommen igen.
OBS!
Vi har åbnet en lille butik i en del af mit værksted og hvis du befinder dig i Midt Jylland er du altid velkommen forbi.

Med venlig hilsen
Hrafnhildur Jóna
Ejer ByKrums